Sign up for our newsletter! 
Home News Products Downloads Forum Distributors Store Contact Us
PPE User Forum
December 10, 2017, 07:07:23 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Can DashCommand display enhanced pids from a script?  (Read 3776 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
pcpete
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 13


View Profile
« on: September 24, 2009, 09:15:59 pm »

Planning to purchase ScanXL + Mazda Enhnaced...will I be able to use these enhanced pids in DashCommand?
Logged
pcpete
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 13


View Profile
« Reply #1 on: September 26, 2009, 01:11:10 pm »

bump
Logged
Weston@PPE
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 2234


View Profile
« Reply #2 on: September 26, 2009, 06:01:03 pm »

Unfortunately, DashCommand does not support enhanced. The scripts can only use PIDs that are available, they can't read data straight from the vehicle.
Logged
pcpete
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 13


View Profile
« Reply #3 on: September 26, 2009, 08:44:55 pm »

thx for the answer, doesn't sound like the one I was hoping for...


just to clarify...even If I have both ScanXL + Mazda enhanced + DashCommand installed...I will not be able to display enhanced pids in dashcommand, right?

If so, any chance of releasing a ScanXL Enhanced version of DashCommand?

Thx, really loving the new DashCommand
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.067 seconds with 20 queries.
Home | News | Products | Downloads | Forum | Distributors | Store | Contact Us
Copyright © 2013 Palmer Performance Engineering, Inc. All Rights Reserved.