Sign up for our newsletter! 
Home News Products Downloads Forum Distributors Store Contact Us
PPE User Forum
December 12, 2017, 10:51:53 am *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: "Connecting"  (Read 4731 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
wizz
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 1


View Profile
« on: September 11, 2007, 07:33:44 am »

Copy of post on MP3Car.com         Didn't know if I needed to post this here.

I've installed Dashcommand (registered) on my laptop to test it out and familiarise myself with it. When I hit connect it just sits there saying "connecting" If I touch anything the Dashcommand window goes blank with a "not responding" message in the window title bar.
Where is the configuration file/screen to confirm com port etc. ??

I have confirmed the correct operation of my ELM320 (V2) by running OBD-DIAG successfully. My 320 is connected by USB, which has been set to com1.

HELP !
Logged
BrianP
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 1314


View Profile
« Reply #1 on: September 11, 2007, 10:28:33 am »

Hi Wizz,

Can you please download the demo version of PCMSCAN and see if it also has trouble connecting. Both applications share the same code for connecting to the OBD-II port, so I'd like to determine if there is a problem there, or somewhere else.

-Brian
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.039 seconds with 20 queries.
Home | News | Products | Downloads | Forum | Distributors | Store | Contact Us
Copyright © 2013 Palmer Performance Engineering, Inc. All Rights Reserved.