Sign up for our newsletter! 
Home News Products Downloads Forum Distributors Store Contact Us
PPE User Forum
December 15, 2017, 12:24:28 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Error 104: Error detecting OBD-II protocol.  (Read 2287 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ForbiddenXpress
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 1


View Profile
« on: July 10, 2015, 03:17:40 am »

Hi Guys... new guy to OBD stuff.... below is the log of the unsuccessful connection...

[14:58:00.769] Fri Jul 10 14:58:00 2015
[14:58:00.769] PCMSCAN™ v2.4.12 (Build 1194)
[14:58:00.863] Loading OBD-II Parameter Set...
[14:58:01.206] Loading PID scripts...
[14:58:01.206] Loaded 3 PID scripts.
[14:58:03.952] Opening OBD-II Connection...
[14:58:03.952] Searching for ELM interface...
[14:58:03.952] Checking COM0...
[14:58:03.952] ELM interface not found on COM0!
[14:58:03.952] Checking COM12...
[14:58:05.605] Found ELM interface on COM12!
[14:58:15.324] Failed to open OBD-II connection! Error 104: Error detecting OBD-II protocol.

how to solve the above problem? Thanks in advance.
Logged
clayse
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 1


View Profile
« Reply #1 on: July 19, 2015, 06:57:58 pm »

I am having the same problem.  I get the same error as above.  My vehicle is a 99 Ford F-150.  My ELM interface works on my other two vehicles, but on my F-150 it does not connect.  Any ideas?

Thanks,
Clayton
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.071 seconds with 20 queries.
Home | News | Products | Downloads | Forum | Distributors | Store | Contact Us
Copyright © 2013 Palmer Performance Engineering, Inc. All Rights Reserved.