Sign up for our newsletter! 
Home News Products Downloads Forum Distributors Store Contact Us
PPE User Forum
December 14, 2017, 07:22:40 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Connection Failure iPhone 6 / 2009 mini  (Read 1088 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
31essex
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 1


View Profile
« on: August 30, 2015, 11:15:28 am »

Hello, I have downloaded the app from the AppStore. I've set the setting to connect from Dashcommand to both go point technology ( immediately states OB2 error interface not found)  ELM interface looks to try to connect and reads the same after a couple of seconds. OBD data port is set to AUTO.Aux input type NONE. Six input type blank. A/V out is blank. What am I missing? Do I need to purchase additional hardware for this app to work? Cable to port? I'm somewhat confused as to option to purchase additional PID's as my veh is not an option on the list. Please help
Logged
John@PPE
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3029


View Profile
« Reply #1 on: August 31, 2015, 08:15:40 am »

You do not need any additional hardware. If you have the GoPoint, you need to pair the GoPoint in the iPhone settings before launching DashCommand.

Inside DashCommand, make sure in the settings that the interface type is GoPoint.

If you are using the ELM instead, see here: http://www.palmerperformance.com/download/docs/DashCommand_WiFi_Setup_Guide.pdf
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.102 seconds with 20 queries.
Home | News | Products | Downloads | Forum | Distributors | Store | Contact Us
Copyright © 2013 Palmer Performance Engineering, Inc. All Rights Reserved.