Sign up for our newsletter! 
Home News Products Downloads Forum Distributors Store Contact Us
PPE User Forum
September 22, 2017, 12:51:53 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: problems reading o2 sensors  (Read 1820 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
iamkylevance
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 1


View Profile
« on: June 27, 2016, 02:55:53 pm »

I have the scan xl pro with gm enhanced
the vehicle I am having problems with is a 1969 gmc pickup that I put a 2001 chevy Silverado 1500 with a 5.3L (motor was built in Canada)
I am not able to read the o2 sensors, its not showing my fuel trims
I do have power to the pigtails and are new sensors
I'm not sure if they are not reading bc I'm not running cats so I deleted the rear o2 only have the front ones
would this be the problem of why I am unable to read the fuel trims and says my o2 are incomplete
Logged
CharlesEtheridge1982
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 1


View Profile WWW
« Reply #1 on: August 08, 2016, 10:35:59 am »

I have got the same problem. If someone can halp, please hurry up.
Logged
foxrc21
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 5


View Profile
« Reply #2 on: August 20, 2016, 05:36:17 pm »

Did you check  the PIDs you want to check??
Logged
SophiaKelly94
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 1


View Profile WWW
« Reply #3 on: November 02, 2016, 06:27:18 pm »

I have the same problem wit this o2...
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.062 seconds with 20 queries.
Home | News | Products | Downloads | Forum | Distributors | Store | Contact Us
Copyright © 2013 Palmer Performance Engineering, Inc. All Rights Reserved.